diumenge, 20 de febrer del 2011

Ciudad Planeta






Ciutat Planeta comptarà amb la plataforma virtual REDEC, una xarxa social pionera a Espanya en qüestions d'educació per a la solidaritat. El seu objectiu és facilitar la comunicació, l'intercanvi d'experiències i el treball participatiu que tenen lloc dins de la comunitat educativa. REDEC aglutina sis portals dirigits a cada públic específic que compon la comunitat educativa i un setè portal orientat a la formació on-line. "Les noves tecnologies de la informació es perceben com una eina necessària i transversal en el treball diari de "Entreculturas" per recolzar la consecució del 8º Objectiu de Desenvolupament del Mil·lenni, fomentar una associació mundial per al desenvolupament. En el context global en el qual vivim, Internet és una eficaç manera d'involucrar a la societat en el canvi de les realitats", ha afegit Carolina Moreno, responsable de les Iniciatives Tecnològiques de Entreculturas.



I és que, als llarg dels propers mesos, REDEC s'anirà presentant als països d'Amèrica Llatina i Àfrica amb els quals treballa Entreculturas: "volem que aquesta eina s'utilitze en tots els contextos educatius en els quals treballem, des de les escoles rurals de la regió andina fins als camps de refugiats d'Àfrica".

La campanya Ciutat Planeta està finançiada per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) ja que, tal com ha explicat Esperanza Muñoz del Departament de ONGD de la AECID "es tracta d'una iniciativa que va molt en línia amb els propòsits del nou Pla Director de Cooperació en matèria d'Educació per al Desenvolupament, participació social i lluita contra la pobresa; a més de la serietat de Entreculturas, una de les grans organitzacions a nivell mundial especialitzada en Educació i amb la qual portem 10 anys treballant".

Una campanya, tres anys, tres conceptes

Més informació de REDEC en:
www.redentreculturas.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada