dissabte, 16 de juliol del 2011

Risihkesh, el bressol de la Meditacio



Encara que ja fa una setmana..... voliem agrair l'atencio de Jesus i amics. Van vindre a per nosaltres a l' aeroport en els ultims moments abans d'encetar la nostra aventura en l' INDIA. Gracies amics....
Gr[a
 Aquests dies en Risihkesh han estat molt magics. Hem gaudit d' un lloc privilegiat en el naixement del riu Ganges.  Es un lloc on va tothom per aprendre meditacio: Yoga, Reiki i moltes coses mes.  Les reines Valencianes tambe hem fet iniciacio al Reiki i lectura de mans, entre altres cosetes.

.

Hem conegut un grup d' aventureres madrilelenyes..... i ens han ensenyat molt..... i a mes hem tingut la sort de compartir moments en un lloc tan especial.  Per altra banda els dos xics Indians (Amor i Om) han sigut com dos perletes que s'han entregat amb nosaltres.  
En la imatge de baix es pot observar com la senyoreta Angels apren a fer bufetes amb una fulla, gracies a l'ajuda d'Amor.  A mes a mes, el regal mes bonic va ser un cuquet de llum, esta tot plenet i ens van enlluernar el cami cap a casa.

 




 Imatges del passetjos per l'INDIA.
Imatge de "Ganesh " gran deu Indu.
La historia conta que.........Parvati (mare de Ganesh) estava en la dutxa i li va dir a Ganesh que no deixara entrar ningu.
De sobte Shiva vol entrar i Ganesh no el deixa..... Shiva  enfadat li  talla el cap. Ell no sabia que Ganesh era el seu fill i..... al enterar-se li promet a Parvati que el  reencarnaria utilitzant el primer cap d'animal que vegera....i el primer cap va ser el d'un elefant.....es condiderat el deu de la bona sort..........

 El dia 15 va comen$ar un festival per tota India. Consisteix en portar aigua del riu Ganges al lloc on cadascu viu fent una especie de peregrinacio. Aquesta aigua li la ofereixen a Shiva, ja que va ser batejada en aquest riu.
Realment estem coneixent una cultura nova que esta atrapant-nos, cada historia , cada llegenda, cada costum...ens fa al.lucinar no cada dia, sino cada moment.

6 comentaris:

  1. Hola chiquillas!!. Fa molt de temps!! :).
    Soc el Jesús. Quería daros las gracias por la foto en la que salgo (no, no soy el mono del final, soy el tio alto del principio :P) y tener ese detalle con nosotos.
    Yo me acuerdo de vosotras todos los días y ahora que he vuelto de Valencia comentaré vuestras aventuras desde aqui :).
    que sepais que me dais mucha envidia y que estoy muy orgulloso de lo que estais haciendo... Aqui en Santander ya sois famosas :)

    Por cierto...al final ganamos el concurso :)...uno de los 10 ganadores de entre 581 presentados (Ohhh Yeahhh). Tendremos un nueva empresa de biomedicina en breve y espero poder ayudar a mucha gente con ello!!.
    @Almu: en el facebook he colgado el video de los agradecimientos donde le dediqué el premio a María en vivo...
    @Al resto: de parte de Gerardo y mia...nos teneis que añadir al facebook cuando volvais!! (Dani odia las redes sociales) :)

    Cuidaos mucho y mantenednos informados de todo!!!. Petonets y molt de sort!!! :)

    ResponElimina
  2. EEEEIIII, QUE PASSADA DE NATURA I D'IMATGES VIVIDES EN VUI... US ANEM SEGUINT, XALEU-LA, MOLTS BESETS CUQUETES DE LLUM, COM DIU CARLOS... BONA NIT??? O BON DIA??? JAJA...MUAC!

    ResponElimina
  3. Xiquetes menuda experiència, gaudiu a tope. Per cert he posat l'enllaç al racó de titina , així tots els alumnes d'infantil de Vilafranca us podran seguir. molts besets. Cris

    ResponElimina
  4. Moltes gracies companyes!!amb la vostra ajuda aco es fa molt mes facil. Dema anem cap al orferinat..seguirem contant-vos. Bsts

    ResponElimina
  5. ànims. De segur que l'experiencia vos donara mes força per a poder educar millor i que aprenguen a ser mes humans els vostres "nanos".

    ResponElimina
  6. QUE PASADA DE FOTOS,GRACIAS POR FACILITARNOS EL PODER COMPARTIR ESTA EXPERIENCIA CON VOSOTRAS.
    ME ALEGRA VER VUESTRA SONRISA Y APROBECHO PARA MANDAROS TODO LA ENERGÍA QUE NECESITEIS PARA CONTINUAR VUESTRO COMETIDO.
    AUPA MI ALMU!!!!!! BESETS

    ResponElimina