dilluns, 25 de juliol del 2011

Bakthapur (patrimoni de la UNESCO)






Encara que no ens han deixat vore el poble de Bakthapur (patrimoni de la Unesco).  Hem visitat una escola  i hem compartit tot el dia amb voluntaris de Namaste aixi com les Mestres de l’escola i el terapeuta Carlos (gracias por el masaje i el Reiki en el pie).
Aquest projecte de rehabilitació necessita una espenta, pero gràcies a voluntaris com els que hi ha s´han aconseguit moltes coses:  pagina web del  projecte, moquetes en les aules, taules i cadires restaurades i atencio a les necessitats educatives especials.
Ja en l’orferinat hem experimentat la primera nit sense llum.  Tot i aixo els xiquets i xiquetes continuen menjant, jugant, estudiant… com qualsevol infant.

“No podéis preparar a vuestros alumnos para que construyan mañana el mundo de sus sueños,  si vosotros ya no creéis en esos sueños.
...No podéis prepararlos para la vida, si no creéis en ella.
...No podréis  mostrar el camino, si os habéis sentado, cansados y desalentados,
en la encrucijada de los caminos”.
Celestin Freinet

1 comentari:

  1. Me encantan los versos del final...si no os importa, hoy lo publicaré en mi FaceBook para que mi gente lo lea...en recuerdo a nuestras niñas del Nepal!. Un besazo chuquillas!!. Sois muy grandes!!
    Jesus

    ResponElimina